Heti pénzhoroszkóp!

KOS
Mivel maximalista vagy, ennek a héten meg is lesz az eredménye, remek üzleti ajánlatokat kapsz a héten.Ügyelj arra, hogy kedves és diplomatikus legyél üzletfeleiddel, hiszen ezek nagyon fontosak az üzletkötés szempontjából.A jó légkör elengedhetetlen egy sikeres üzleti tárgyaláshoz.
A héten ügyelned kell, rá, hogy minél barátságosabb legyél!

BIKA
Ezen a héten hagyjatok magatok mögött mindenféle félelmet, idegességet és kételyt, hogy újult erővel indulhassatok a sikerek felé. A hét közepétől lehetőségetek lesz megváltoztatni a saját hozzáállásotokat és az emberek felétek való hozzáállását is, itt az ideje, hogy érzelmileg nyissatok feléjük és akkor a jövő hónap lehet számotokra a szerelem hónapja. Ráadásul anyagilag is javulni fog a helyzeted június második felében. De ne kezdj költekezésbe. A héten nagyon felgyorsul az életed, rengeteg feladatod lesz, amelyekben nagy szükség lesz a szervezőképességedre.A partnereid is számítanak a héten a segítségedre.Fontos, hogy a pihenésre is szakíts néhány percet!

IKREK
A héten előtérbe kerül a kreativitásod, de az üzleti a partnereid ezt nem mindig nézik jó szemmel. Kompromisszumot kell kötnöd, hogy megnyerd őket a terveidhez! Éppen ezért sikeres hét elé nézhetsz,ha a kompromisszumokat megkötöd.

RÁK
Remek hétnek nézel elébe, kiváló lehetőségeid lesznek és csak rajtad múlik, hogy tudsz-e velük élni.A szerződéskötéseknél nagyon figyelj oda a papírmunkára. Bármennyire szeretnéd, a papírmunkát a héten sem úszod meg! De ennek meg lesz az eredménye.

OROSZLÁN
Hallgass a megérzéseidre, de ne akard manipulálni az üzleti partnereidet, mert akkor kútba esik az üzlet.Légy természetes és kreatív! Ezzel az összes fontos feladatodat a héten nagyon jól megoldod.

SZŰZ
A héten a hangulatváltozásaid befolyásolnak téged. Ha üzleti tárgyalásra mész, pihend ki magad!Ügyelj rá, hogy ha rossz passzban vagy, azt ne lássák rajtad, mert akkor rosszul jössz ki belőle. De ha kipihened magad, akkor sikerre számíthatsz.

MÉRLEG
A diplomatikus hangnem a héten előnyödre válik, de tanácsos a héten átgondolni a pénzügyeidet, ne foglalkozz olyannal, ami nem kifizetődő! Ne üzletelj barátokkal, mert annak harag lesz a vége. Hallgass az ösztöneidre.

SKORPIÓ
A következő napok sok kihívást rejthet még a számodra, de épp ezekre van most szükséged. Mindez nem lesz unalmas, akár a munkáról, akár a magánéletedről legyen szó, ha teljes szívből csinálod, nemcsak jól fogod érezni magad, de jelentős változásokat is véghezvihetsz. A hónap 23. napja körül érdemes figyelni a legjobban, mert ekkor lesz a legnagyobb esélye annak, hogy valami jó történjen veled. Lehet hogy váratlan pénzt, vagy esetleg egy kis prémiumot kapsz majd.

NYILAS
Gondold végig a héten, hogy kik segíthetnek a céljaid elérésében!A tárgyalások során világosan tisztázd partnereiddel, hogy mit vársz a közös munkától! A munkatársaiddal,üzleti partnereiddel sok konfliktusod lesz, de ne hagyd, hogy ezek elvegyék a kedved a közös munkától. Figyelj rájuk,hallgasd meg őket, és akkor szuper heted lesz.

BAK
Ha a héten odafigyelsz a stílusodra, akkor magad mellé állíthatod az üzletfeleidet vagy munkatársaidat, de légy óvatos!Ha túlságosan erőszakos vagy, könnyen ellened fordulhatnak! Ha nyugodt,megfontolt maradsz,mind a munkatársakkal, mind az üzletfelekkel sikeres hét elé nézel,ami megalapozza a hónapot.

VÍZÖNTŐ
A héten inkább pihenéssel tölts az időt, túl fáradt vagy az üzleti tárgyalásokhoz,vagy fontos döntések meghozatalához. Ez a hét nem igazán kedvez az üzletkötésnek vagy a munkához. Aludd ki magad!

HALAK
A többi jegy szülöttei is sikeresek lesznek a munkájukban, de most a halaknak van a legnagyobb esélyük az előrelépésre. Ha fizetésemelést vagy felelősségteljesebb pozíciót szeretnének, ezekben a napokban kell beszélni a főnökkel, de semmi nem hullik akkor sem az ölükbe, mert hiába kedveznek a körülmények, meg kell dolgozni az előrelépésért. !

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!

Leave a comment