Itt az új kamattámogatott lakáshitel. Forint alapon, olcsó törlesztőrészletekkel: Államilag támogatott lakáshitel
A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Többek között: napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház és számos más pályázati lehetőség a palyazatfigyelo.info weboldalon.

Önfoglalkoztatás támogatása

Önfoglalkoztatás támogatása:

A támogatásban azok a személyek részesülhetnek, akik legalább három hónapon keresztül folyamatosan nyílván vannak tartva, mint álláskereső illetve azok a magánszemélyek, akik rehabilitációs járadékban részesülnek. A támogatás összege maximum 3 millió Ft-ig terjedő vissza nem térítendő, vagy részben, esetleg egészben visszatérítendő formában érhető el. A támogatás pályázati eljárás keretében kerül kifizetésre.

Támogatással a pályázat kiírója azt kívánja elérni, hogy a pályázó magánszemélyt saját vállalkozás, illetve vállalkozói tevékenység beindítására ösztönözze. A támogatáshoz jutásnak a további feltétele, hogy a tervezett beruházás költségének legalább 20 százalékát meghaladó saját forrással rendelkezzen a pályázó, ezen kívül a támogatás visszatérítése, vagy kötelezettségszegés miatt történő visszafizetés esetére az anyagi biztosíték megléte.

A vállalkozó a tevékenységét, a támogatással létrehozott beruházási kapacitásokat, szolgáltatásokat a megkötött hatósági szerződés aláírásának dátumától számított három éven át, fenntartania és, működtetnie kell. Ezen kívül vállalják önmaguk foglalkoztatását mint egyéni vállalkozó, vagy egy teljesen újonnan induló gazdasági társaságon belül, a társaság működésén belül személyesen közreműködő tagjaként, illetve a legalább egy teljes éve már működő, gazdasági társasághoz személyesen közreműködő tagként csatlakozva, vagy mint mezőgazdasági őstermelő kell szerepeljen.

Kapcsolódó bejegyzések

1 comment to Önfoglalkoztatás támogatása

You must be logged in to post a comment.